Steenen Dijck 56

€ 339.000 k.k.

  • Maassluis
  • eengezinswoning
  • 102 m²
  • 3 slaapkamers
  • noordwest
  • in overleg
Beschrijving
Wat zijn ze zeldzaam, van die échte autovrije straten. Drie keer raden; we hebben zo’n kindvriendelijke plek die we u mogen aanbieden!
Een woning waarbij u comfortabel kunt wonen verdeeld over drie woonlagen, waarbij de entree zich bevindt op de eerste verdieping. Deze eengezinswoning, met een riant woonoppervlakte, beschikt over een lichte woonkamer en open keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een berging. Ook is er een balkon en een heerlijke achtertuin. Deze buitenruimtes zorgen voor gegarandeerd genieten! Op een zomerse middag of avond nog heerlijk genieten van de zon, daar wordt toch iedereen gelukkig van? En dan is de woning ook nog eens gelegen in een fijne en rustige buurt dicht bij voorzieningen zoals het openbaar vervoer, diverse scholen en een winkelcentrum. Kortom waar wacht u nog op en plan snel een bezichtiging bij ons in!

Indeling:

Eerste verdieping:
Door middel van een trap aan de buitenzijde komt u bij de entree van deze woning. De entreehal is voorzien van een garderobe en biedt toegang tot de woonkamer. Door de drie grote ramen aan de voorzijde van de woning is de woonkamer een heerlijke lichte ruimte. De woonkamer en de keuken staan, door de open ruimtes, fijn met elkaar in verbinding. De keuken is voorzien van een 6-pits gasfornuis met oven, afzuigkap, magnetron, vaatwasmachine en een koel-vriescombinatie. Verder is er in de keuken voldoende plaats voor een heerlijke eethoek. Door middel van de deur aan de achterzijde is het balkon te betreden. In de keuken is voldoende plaats voor een fijne eethoek.

Begane grond:
De trap in de entreehal op de eerste verdieping geeft toegang tot de tweede verdieping en de begane grond. De overloop van de begane grond beschikt over de meterkast en een aparte toiletruimte. Verder is de eerste slaapkamer, de badkamer en de berging te betreden. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is, net als de rest van de woning, voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen. De volledig betegelde badkamer beschikt over een douche, wastafel, handdoeken radiator en mechanische ventilatie. Het laatste vertrek van deze woonlaag is de berging. Dit is een fijne plek om eventuele spullen en/of fietsen te plaatsen. Bovendien is er vanuit hier toegang tot de achtertuin.

Tweede verdieping:
Op de overloop van de tweede verdieping bevindt zich de cv-ketel opstelling. Tevens zijn de twee slaapkamers te bereiken. De slaapkamers zijn aan weerszijde van elkaar gelegen en beide ruim te noemen. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een VELUX-dakraam. De twee slaapkamers kunnen natuurlijk geheel naar eigen wens worden ingericht.

Exterieur:
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het noordwesten. Hierdoor kunt u, bijvoorbeeld na een lange werkdag, genieten van de laatste zonnestralen. Ook is dit in de middag een fijne plek om in de zon te zitten. De ramen en de tuindeur aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken. Aan de achterzijde van de tuin is een veranda waar u de mogelijkheid heeft om weer in de schaduw plaats te nemen. Ook is hier een deur, welke toegang geeft tot de achterzijde. Hier bevindt zich een parkeerterrein, waar voldoende plek is voor het plaatsen van uw auto. Er is ook nog een balkon aan de achterzijde van de woning. Deze is te bereiken vanuit de keuken en kijkt uit over de achtertuin en de omgeving.

Ligging:
Gelegen in een rustige, autovrije en kindvriendelijke wijk met genoeg speelgelegenheden in directe omgeving. Op loopafstand zijn diverse scholen en het winkelcentrum Steendijkpolder gelegen. Ditzelfde geldt voor het openbaar vervoer (bus en metro, met een directe verbinding naar o.a. Rotterdam Centraal en Hoek van Holland) en diverse sportgelegenheden zoals: hockey, voetbal, honk- en softbal, atletiek en tennis. Binnen enkele minuten bereikt u het bruisende winkelcentrum Koningshoek en de snelweg (A20) richting onder andere Rotterdam en het Westland.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1981
- Gelegen op eigen grond
- Nieuw dak geplaatst, 2018
- Warm water en verwarming middels cv-ketel, eigendom 2021
- Voldoende vrije parkeergelegenheid
- Oplevering in overleg



Deze tekst is met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Prins NVM Makelaars sluit elke aansprakelijkheid uit voor verschillen uit deze meetinstructie.

Elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, voor eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater van de gehele onroerende zaak wordt uitgesloten. Tevens vrijwaart koper verkoper voor elke aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid van bodem- en/of grondwatervervuiling in de onroerende zaak kan voorvloeien.
Toon meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 339.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
eengezinswoning, tussenwoning, dijkwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
102 m²
Perceel
82 m²
Inhoud
405 m³
Indeling
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
3 verdiepingen
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam, rolluiken
Energie
Energielabel
Niet beschikbaar
Isolatie
dubbel glas
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin
Achtertuin
38 m² (7,25m diep en 5,21m breed)
Ligging tuin
noordwest
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving